Όροι χρήσης

Όροι χρήσης


Το ψηφιακή πλατφόρμα ElearningClass λειτουργεί υπό την ευθύνη και υποστήριξη της εταιρείας “ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ”, που εδρεύει στην οδό Κύπρου 24-28, Λάρισα, Τ.Κ. 41222, Ελλάδα με ΑΦΜ: 090081572 και Δ.Ο.Υ. Λάρισας. Πριν εισέλθετε σε αυτή και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό της, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών που διατίθενται το ElearningClass. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση της πλατφόρμας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Η εταιρεία ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και την έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα την συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τον τίτλο «Όροι χρήσης».


Περιορισμός Ευθύνης

H ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην πλατφόρμα ElearningClass όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε ψηφιακό προϊόν ή υπηρεσία που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Πνευματικά Δικαιώματα

O σχεδιασμός του ElearningClass, τα κείμενα, τα γραφικά και το περιεχόμενο των ψηφιακών υπηρεσιών που ενθυλακώνονται σε αυτό, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (και του εκάστοτε συνεργάτη της με τον οποίο έχει συμβληθεί για το σχεδιασμό και διάθεση των ψηφιακών υπηρεσιών του ElearningClass), προστατεύονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η, με οποιοδήποτε τρόπο, αλλαγή, διαμόρφωση, τροποποίηση και γενικά η παρέμβαση στο περιεχόμενο αυτό, καθώς και η με οποιοδήποτε τρόπο εκμετάλλευση και παρουσίασή τους προς το κοινό, με ή χωρίς αντάλλαγμα. Το περιεχόμενο των προϊόντων που διατίθεται από το ElearningClass προστατεύεται αυτοτελώς από το νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


Υποχρεώσεις χρηστών

Οι χρήστες του ElearningClass αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.